Kroon op het werk

vpra
en
en

Nieuws wacht nooit. Vandaar dat u ons 25/7 kunt benaderen: 0624610967 handig in tijden van crisiscommunicatie of een actuele gebeurtenis.

Meld u aan voor de Nieuwsbrief

Nieuws

jun 19, 2014

Een gezonde start van de dag


In opdracht van het Engelse cereal merk Weetabix organiseerde Kroon op het Werk op 28 mei speciaal voor foodbloggers een vroege ontbijtmeeting. De bloggers werden verwend met een traditioneel Engels ontbijt.
Categorie: Nieuws
Ingezonden door: kroonophetwerk

In opdracht van het Engelse cereal merk Weetabix organiseerde Kroon op het Werk op 28 mei speciaal voor foodbloggers een vroege ontbijtmeeting. De locatie was de prachtige kookstudio Keizer Culinair in Amsterdam. De foodbloggers werden verwend met een traditioneel Engels ontbijt.

De beroemde chef-kok Jean Beddington van restaurant Beddington's bereidde overheerlijke Engelse sausages en scrambled eggs. Natuurlijk was er ook toast met marmelade en konden de bloggers genieten van Weetabix in combinatie met vers fruit, melk en yoghurt.

Van Weetabix kregen de bloggers allerlei tips en ideeën over gezond en voedzaam ontbijten. Bovendien verklapte Beddington een aantal Engelse ontbijtgeheimen. Beddington: “Ik vond het zelf vroeger heerlijk om na het stappen Weetabix te eten.”

Na afloop kreeg iedereen vanzelfsprekend Weetabix mee naar huis. Gevoed met een heerlijk ontbijt en een heleboel leuke weetjes begonnen de foodbloggers hun dag.

 

 

 

 

 

 

 

 

link: 
alleenafbeelding: 
alleentekst: 
disciplines: 
gerelateerdelinks: 
klantcasesidebartitel: 
slider: 
website: 
facebook: 
twitter: 
Alt tag: