Kroon op het werk

vpra
en
en

Nieuws wacht nooit. Vandaar dat u ons 25/7 kunt benaderen: 0624610967 handig in tijden van crisiscommunicatie of een actuele gebeurtenis.

Meld u aan voor de Nieuwsbrief

Nieuws

nov 3, 2014

Jongeren aan de mosselen


Mosselen ouderwets? Integendeel! Op 29 oktober heeft een selecte groep foodvideofans en journalisten dit zelf ervaren tijdens een trendy persevent in de ruime en lichte kookstudio Keizer Culinair in Amsterdam.
Categorie: Nieuws
Ingezonden door: kroonophetwerk

Dat je méér met Zeeuwse mosselen kunt doen, ervoeren een jonge  groep winnaressen van een actie op Foodgloss en foodbloggers en culinair journalisten tijdens een workshop 'koken met mosselen' op 29 oktober.

De interactieve middag is georganiseerd voor het Mosselbureau Nederland in samenwerking met Kroon op het Werk. In kookschool Keizer Culinair in Amsterdam bereidden de deelnemers in een gezellige, informele sfeer mosselen op drie manieren: klassiek, gegratineerd uit de oven of met een stukje Zeeuws Spek.

Extra leuk was de aanwezigheid van Foodvlogger Frances Lichtenberg, die achter de pannen kroop met haar fans van YouTube-kanaal Foodgloss. De uitdagende culinaire middag werd afgesloten met een gezamenlijke maaltijd, waarbij iedereen kon genieten van de diverse mosselbereidingen.

Meer info?

 

 

link: 
alleenafbeelding: 
alleentekst: 
disciplines: 
gerelateerdelinks: 
klantcasesidebartitel: 
slider: 
website: 
facebook: 
twitter: 
Alt tag: