Kroon op het werk

vpra
en
en

Nieuws wacht nooit. Vandaar dat u ons 25/7 kunt benaderen: 0624610967 handig in tijden van crisiscommunicatie of een actuele gebeurtenis.

Meld u aan voor de Nieuwsbrief

Nieuws

okt 20, 2015

All you need is... food persevenement 2015


Donderdag 26 november ontvangt Kroon op het Werk de belangrijkste Nederlandse culinaire pers en bloggers voor de tweede editie van All you need is Food.

Categorie: Nieuws
Ingezonden door: kroonophetwerk

Donderdag 26 november ontvangt Kroon op het Werk de belangrijkste Nederlandse culinaire pers en bloggers voor de tweede editie van All you need is Food. Het monumentale pakhuis van Kroon op het Werk wordt omgetoverd tot een ware kerstmarkt met culinaire sessies en twintig kramen van verschillende merken. Het evenement met alle ins & outs van dit moment en de toekomstige trends op het gebied van food & drinks.

Vlees, vis, brood en koffie

De aanwezigen kunnen zich inschrijven voor verschillende culinaire sessies. Zo leert boerderij De Lindenhoff ze alles over biologische vleessoorten, het Visbureau vertelt de kunst van het vis fileren, het Bakery Institute komt met de wereldkampioen broodbakken het geheim van vers brood vertellen en Pertazza vertelt alles over de kunsten van een goede barista.

Netwerk, kerstmarkt

Na de culinaire sessies is er voor de aanwezigen de mogelijkheid om te netwerken en een kijkje te nemen op de kerstmarkt. Brands zoals Big Green Egg, Raw Chocolate, Verstegen Spices, Tilda en Lassie zijn erbij. Een mooi moment om alle (nieuwe) producten uit te proberen en kennis/inspiratie over food & drinks op te doen.

All you need is Food is een besloten evenement. Het belooft een sfeervolle middag te worden vol nieuwe energie en content. Na afloop gaat dé Kerst Foodybox met de bloggers mee naar huis.

link: 
alleenafbeelding: 
alleentekst: 
disciplines: 
gerelateerdelinks: 
klantcasesidebartitel: 
slider: 
website: 
facebook: 
twitter: 
Alt tag: