Kroon op het werk

vpra
en
en

Nieuws wacht nooit. Vandaar dat u ons 25/7 kunt benaderen: 0624610967 handig in tijden van crisiscommunicatie of een actuele gebeurtenis.

Meld u aan voor de Nieuwsbrief

Nieuws

nov 25, 2015

'Meneer in de keuken' maakt koken spannend en toegankelijk


Mannen zijn onzeker in de keuken, blijkt uit marktonderzoek. Maar daar komt binnenkort verandering in! Met Youtube-kanaal 'Meneer in de keuken' wordt koken voor mannen toegankelijk en spannend. Hobbykok Paul en chefkok Pjotr laten zien hoe je in een half uurtje fantastische gerechten bereidt.
Categorie: Nieuws
Ingezonden door: kroonophetwerk

Steeds meer mannen duiken de keuken in. Maar een mannelijke Youtube-foodkanaal, dat bestond nog niet. Marketing & PR-bureau Kroon op het Werk, gespecialiseerd in food & drinks, brengt daar verandering in. Hobbykok Paul Manten en chefkok Pjotr Rentinck (restaurant DeVijfdeSmaak) laten op het Youtube-kanaal 'Meneer in de keuken' zien dat mannen veel meer kunnen dan alleen een ei bakken.

Emancipatie

Het marketing & PR-bureau Kroon op het Werk is gespecialiseerd in food & drinks. Vanuit contacten in de wereld van eten en drinken ontdekte Kroon op het Werk de behoefte aan een mannelijk YouTube foodkanaal. Of het nou de emancipatie is, of een culinaire trend, maar steeds meer mannen gaan aan de slag in de keuken, maar vaak hebben juist de mannen een achterstand. 

Spannend en toegankelijk

Met het Youtube-kanaal 'Meneer in de keuken' wil Kroon op het Werk het dagelijks koken voor mannen toegankelijk en spannend maken. 'Meneer in de keuken' is hét eerste mannelijke YouTube foodkanaal van Nederland. Het mannenkanaal met het eerste filmpje gaat donderdag 26 november live. Daarna komt er elke vrijdag, vanaf vrijdag 4 december, om 10.00 uur een nieuw filmpje online boordevol inspiratie voor iedere man. 

Onzekerheid

Uit marktonderzoek van Kroon op het Werk, in samenwerking met Ditmeijers’ Research, blijkt dat 20 procent van de Nederlanders zichzelf een slechte kok vindt. Vooral mannen schatten hun kookkunsten laag in. De mannen noemen zichzelf een ‘onzekere thuiskok’, maar er gloort hoop aan de horizon... 'Meneer in de keuken' laat zien dat mannen tegenwoordig meer kunnen dan alleen een ei bakken. 

Geen gedoe

Hobbykok Paul Manten (op de foto) en chef-kok Pjotr Rentinck, van restaurant DeVijfdeSmaak, gaan voor het mannenkanaal aan de slag in de keuken. 'Meneer in de keuken' richt zich op eenvoudige gerechten en koken zonder gedoe. Alle recepten zijn binnen 30 minuten klaar. Paul en Pjotr maken echt 'mannen-eten' klaar, zoals pasta carbonara, een broodje bapao en buikspek. De mannen van Meneer in de keuken koken voornamelijk met regionale en verse producten.

link: 
alleenafbeelding: 
alleentekst: 
disciplines: 
gerelateerdelinks: 
klantcasesidebartitel: 
slider: 
website: 
facebook: 
twitter: 
Alt tag: