Kroon op het werk

vpra
en
en

Nieuws wacht nooit. Vandaar dat u ons 25/7 kunt benaderen: 0624610967 handig in tijden van crisiscommunicatie of een actuele gebeurtenis.

Meld u aan voor de Nieuwsbrief

Ons team

Robert Kroon

Commander in chief

Goede pr-bureaus bestaan niet, alleen goede pr-mensen, zo merkte één van onze klanten ooit op. Om daar vervolgens aan toe te voegen dat Robert Kroon ‘nog zo’n zeldzaam exemplaar is’. Onze commander in chief kan dan ook buigen over een indrukwekkend cv met veel managementfuncties op het gebied van marketing, sales en communicatie. Twitter is na food zijn tweede hobby en hij tweet er dagelijks lustig op los. Voor zichzelf, maar ook voor onze klanten.

Sabina Posthumus

Schrijver

Sabina Posthumus is ervaren tekstschrijver bij Kroon op het Werk. Ze is dolverliefd op eten en drinken, heeft vaste verkering met schrijfwerk en is getrouwd met creativiteit. Zo zorgt zij voor klanten voor passende teksten en verrassende communicatie.Na een studie Taalwetenschap rolde Sabina zo een communicatiebureau binnen. Ze volgde de School voor Journalistiek en werkte een paar jaar bij een krant, om daarna te gaan freelancen voor verschillende opdrachtgevers die allemaal iets met eten en drinken te maken hadden.

Jannik Brock

Visueel talent

Knippen, plakken en inkleuren. Maar dan op de computer. Jannik Brock is de eerste officiële grafische vormgever bij Kroon op het werk. Na een succesvolle eindstage, is dit jonge talent nu hoofdverantwoordelijk voor alles wat met mooi vormgegeven documenten te maken heeft. Van huisstijlhandboeken, webdesign tot het opmaken van promotiefolders. Een visueel wonder boordevol energie en ideeën.

Fabiana van de Paverd

Teksttijger

Ik ga naar bed en stop onder mijn kussen... het Groene Boekje! Voor Fabiana van de Paverd kent de Nederlandse taal geen geheimen meer. Moet daar nu een d of t, is het mét of zonder streepje en kun je die woorden in deze volgorde op papier zetten? Ons wandelende woordenboek is uw verzekering voor een foutloze tekst. Ze mocht in 2010 zelfs live in de studio meedoen met het Groot Dictee der Nederlandse Taal.

Juliette de Swarte

Creabea

Na een studie communicatie aan de Universiteit van Amsterdam en een eindstage bij Het Parool, kent onze tekstschrijver Juliette de Swarte alle kneepjes van het communicatievak. Creativiteit is haar grootste troef. Thuis maakt ze kleurrijke schilderijen, bij Kroon op het werk verzint ze voor iedere boodschap een verrassende –out of the box- insteek om uw nieuws onder de aandacht te brengen bij de pers.

Manja Scholten

Meesterstrateeg en reisadviseuse

De juiste PR-strategie is een must om met PR een hoog rendement te behalen. Net als reizen: zonder plan kom je waar je niet wil komen en - vooral - mis je net waar je graag zou willen zijn. Vanuit haar studie (marketing)communicatiewetenschap en jarenlange ervaring, als PR-strateeg én aan klantzijde, is Manja Scholten in staat om klanten hierin te begeleiden en adviseren. Geen dikke rapporten - haar kracht is ogenschijnlijk ingewikkelde zaken te vertalen naar hun essentie. Vraag Manja eens om een PR-reisadvies. En - het gaat immers om praktisch resultaat- welke meetpunten we onderweg inbouwen om de effectiviteit van onze PR inspanningen te meten.