Kroon op het werk

vpra
en
en

Nieuws wacht nooit. Vandaar dat u ons 25/7 kunt benaderen: 0624610967 handig in tijden van crisiscommunicatie of een actuele gebeurtenis.

Meld u aan voor de Nieuwsbrief

Waarin onderscheiden wij ons?

Waarin onderscheiden wij ons?

 Kroon op het Werk is de culinaire gids in deze snel veranderende en zich steeds verder digitaliserende communicatiewereld. Met als specialisatie food & drinks voeren wij onze passie en kennis omtrent eten en drinken in pr- en marketingcampagnes door tot in het kleinste detail. Want juist dáárin schuilt onze kracht: specialisatie!

Ons netwerk van journalisten en bloggers die schrijven over eten en drinken is enorm; we staan op uitstekende voet met invloedrijke foodies die tegenwoordig steeds vaker online opereren en werken nauw samen met prominente spelers uit de voedingsindustrie – van supermarktorganisaties tot overheidsbedrijven. Wij kennen het (culinaire) communicatievak van binnen en van buiten en zetten ons in voor grote en kleine bedrijven.

Korte lijnen, proactief zijn en vanuit kansen opereren vormen hierbij de leidraad. Zo doet u rechtstreeks zaken met de directeur, de eerste contactpersoon binnen het bedrijf.