Kroon op het werk

vpra
en
en

Nieuws wacht nooit. Vandaar dat u ons 25/7 kunt benaderen: 0624610967 handig in tijden van crisiscommunicatie of een actuele gebeurtenis.

Meld u aan voor de Nieuwsbrief

Public Relations

Public Relations

Innovatieve en geloofwaardige campagnes zijn nodig om de consument aan te spreken en uw organisatie te onderscheiden van de rest. Marketing-PR is met stip de meest effectieve tool om de doelgroep over u te laten praten. Wij helpen met het profileren van uw bedrijf, het definiëren van uw (nieuwswaardige) boodschap en het coördineren en managen van productlanceringen.  Dit doen wij middels een breed scala aan PR-diensten: van gesprekspartner en klankbord, de ontwikkeling van PR strategieën, het opbouwen, onderhouden en verzorgen van mediarelaties, advies bij crisiscommunicatie, lobby, redactioneel werk, het samenstellen van multimediale perspakketten tot uitvoering van volledige communicatieprogramma's.

De resultaten zijn uitstekend meetbaar. We zien wie onze online mailings heeft geopend, we weten wat er in de media is verschenen en we berekenen de waarde van alle online publicaties. Zo maken we de resultaten van een public relations campagne concreet.

Test