Kroon op het werk

vpra
en
en

Nieuws wacht nooit. Vandaar dat u ons 25/7 kunt benaderen: 0624610967 handig in tijden van crisiscommunicatie of een actuele gebeurtenis.

Meld u aan voor de Nieuwsbrief

Online PR

Online PR

Een allround Marketing-PR campagne bestaat voor zeker vijftig procent uit online activiteiten. Wij hebben zelf relevante kennis in huis, maar werken hiervoor ook nauw samen met toonaangevende internetbedrijven. Ons pakket bestaat uit: online branding, design en content productie, redactionele formules opstellen voor Social Media kanalen, storytelling met video en fotografie, het opstellen en invullen van nieuwsbrieven, het ontwikkelen van websites, het optimaliseren van user interfaces, mobiele websites en mobiele applicaties.

Belangrijkste tak: social media
Wij hebben een ruime ervaring met community management en weten welke redactionele formule bij u past. In korte tijd kunnen wij content creëren die gedeeld wordt met en door het publiek dat u wilt bereiken. Ons social media pakket bestaat tevens uit het ontdekken van nieuwe manieren om de content en uw boodschap te verspreiden. We helpen u met het vergroten van uw bereik en verstevigen van het engagement van uw volgers. We nemen een stuk monitoring op ons en gaan de dialoog aan met uw doelgroep. Ook stellen wij samen met u een social media protocol op; wat te doen in crisissituaties of bij negatieve berichtgeving. Meer dan ooit moeten bedrijven er nu meteen bovenop zitten om imagoschade te beperken.